مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت:تاکنون بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

آقای بهداد گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تمام کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی استان آذربایجان شرقی مجهز به سیستم پیش سرد بوده و گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد برای از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو ایجاد شده و گوشت به این نحو نگهداری می‌شود.

وی  تاکید کرد: در سایه اقدامات بهداشتی و رعایت مردم خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار